perjantai 27. elokuuta 2021

Varovaista toiveikkuutta
Joko nyt, joko jo ensi talveksi . . . . unelmia, pyöräilyä, kasveja ja Välimerellistä kevään heräämistä seuraamaan . . . . . ?                    Ali
6 kommenttia:

 1. Voi kun pääsisitte!😊
  Minäkin mutustelen ajatusta,että tohtisinko lähteä Kreetalle käymään,kun kumpainenkin lapseni on kohta siellä ja kuopuksella,joka on siellä nyt ollut jo kesäkuun alusta, on syyskuussa synttäritkin.Tytär lähtee kohta lapsenlasta näyttämään vaarilleen ja muille Kreikan sukulaisille.
  Saan toisen koronarokotukseni viikon päästä,mutta en silti tiedä,uskaltaisinko.Nähtäväksi jää.

  VastaaPoista
 2. Olit oikea ilontuoja, kun huomasit ja kommentoit! Niinhän se on itsensä kuuntelemista tänä aikana nämä päätökset on. Kauan mekin mietimme ees taas. Varovainen lähtemisen into ja unelmat ovat tänään kuitenkin päällimmäisenä. Viisautta toivon sinulle, kiireesti ei kannata päätöstä tehdä. Hyvää syksyä ja ilonpisaroita päiviisi!

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä täällä postaus, ja toivottavasti jo ensi talvena pääsette tuonne. Hyvää elokuun loppua sinulle❤️

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jael! Saimme hienon jälkikesän. Aurinkoiset aamut ilahduttavat suuresti. Luonto on vielä kesän vihreyttä. Hyvää syyskuun alkua sinulle ja kivoja retkiä.

  VastaaPoista
 5. Tuli ihan ikävä blogiystäviä, tulin tervehtimään. En ole paljoa jaksanut minäkään blogia päivitellä, koronako masentaa vai mikä vie innostuksen.

  Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun havahduit, kiitos! Iloitsen siitä. Elämä on kuitenkin tässä ja nyt, koronasta huolimatta. Meillä on vain tämä elämä, tänään. Ihanaa syksyä, kohta saamme ruskan kauniita värejä.

   Poista