tiistai 27. lokakuuta 2020

Aikaa unelmille

 Tähän aikaan yleensä ”Suomalainen Kyproksella” alkaa elää unelmaansa todeksi. On alkanut jo 14 kertaa syksyisin, nyt on toisin, hämmentävää aivan. Kesäinen pyöräilykin on saanut silloin siivet alleen!


Tässä on viime syksyn alku omalle ”puutarhalleni”.

                            

Ei unelmat ole mihinkään kadonneet, vain toteutuminen on tauolla, odottamassa. Tauko antaa tilaa uusille unelmille, tai vanhojen hehkuttamiselle, se on koronan etu meille jokaiselle, ketkä sen ovat onnistuneet kiertämään. Tähän saakka meillä on ollut onnistunut kiertosuunta, yritetään pitää suunta edelleen samana. Sitä toivomme myös kaikille lukijoillemme.

Hiukan kirpaisee, kun en pääsekään tarkistamaan:

mitä kuuluu sille raiskatulle palmulle, joka jokaisen raiskauksen jälkeen vastustaa raiskaajaansa kasvattamalla uusia lehdenalkuja

                

          

    tai mitä kuuluu sille erikoiselle jötikkökeltaputkelle, ainokaiselle, sinnittelijälle,

             

entäs padon alapuolisen luonnontilaisen metsän myrkytys 22.11., paljonko se tuhosi alkuperäiskasvustoa.

                 

Voi miten monta asiaa jää nyt tietämättömyyden verhon taa, salaisuuksina.

Luonto kokonaisuudessaan on kuitenkin ikuinen, muutokset kuuluvat asiaan. Ihanaa, kun on monta asiaa, jotka odottavat, että putkahdamme sinne, - sitten joskus. Hyvää kannattaa odottaa, siis levollista odotusta itsekullekin. Nyt eletään uudenlaisia unelmia todeksi, nyt on niiden kehittelylle levollista aikaa. Antakaamme tilaa uusille unelmille. Elämä ilmam unelmia on vaillinaista.

Kaikkea hyvää, unelmia, arkea, kärsivällisyyttä ja odottamisen jännitystä meille jokaiselle!

A
6 kommenttia:

 1. Palaamista totuttuun,siinä iso unelma.
  Keväällä Uudenmaan läänin ollessa suljettu,koin samaa haikeutta kuin sinä siellä nyt.Kun en päässyt kokemaan varhaiskevään heräämistä rakkaaseen paikkaamme maaseudulla totuttuun aikaan.
  Jospa jo ensi syksynä saisit taas kokea kaiken?Toivotaan!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta. Nyt eletään unelmaa todeksi kotimaassa. Tänään loistava pyöräretkipäivä metsissä ja rannoilla. Evästauko laiturilla ympärillä syksyyn valmistautuva luonto. Kukkivia kasveja ei enää löydy paljon, vain pietaryrtti, keltamaksaruoho ja joku lupiini ilahdutti kulkijaa. Hyvää syksyä ja joulun odotusta! Kiva kun kävit ja huomioit.

   Poista
 2. Unelmia olen minäkin miettinyt, mutta tänä aikana on vaikea keksiä uusia unelmia. Ihan jäässä on kaikki.
  Tavoitteena vaan pysyminen terveenä :) Toivotaan sitä!

  VastaaPoista
 3. Voi! Ajattelepa niitä vanhoja unelmia, niitä jotka on toteutuneet, niistä voisi lämmittää vielä jotain maistuvaa ja tuoksuvaa. Entäs ne unelmat, jotka eivät toteutuneet, voisiko niitä hiukan rustata tähän aikaan sopiviksi, uuteen uskoon? Jos hyvin käy niin . .
  . voimia sinulle ja pieniä unelmanmurusia!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ensi vuonna pääsette taas Kyprokselle ,ihastelemaan ja kuvaamaan sen kaunista luontoa. Oikein hyvää lokakuu loppua ja tulevaa marraskuuta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jael, meillä on vielä lämmintä, pyöräretket on mahdollisia, kun ei kovin pitkää istu rantakalliolla! Tänään löytyi vielä 9 kukkivaa kasvia 16 km:n pyöräretkellä. Hiukan lohdutti Kyproksen kaipuuta.

  VastaaPoista