sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Ruusuja ja sohviaKyllähän Suomessakin heitellään auton ikkunasta milloin mitäkin, tielle ja tienviereen.
Kyproksella se viedään hiukan pidemmälle. 

Tämän sohvan joutuminen Akrountan kylän jokiuomaan ei olekaan ihan pikkujuttu ja kädenheilahduksen tulos.
Täytyy olla aika isot voimat, että saa punnerrettua sohvan korkean betonireunuksen yli. Tuskin sitä edes yksin on saanut nostettua. Se oli ensin jokiuomassa sillan toisella puolella. Nyt kun tuli sateet, ja vettä alkoi tulla jokeen reilusti sohvasta tuli kanootti, joka ui sillan ali toiselle puolelle! Ei ollut oikein uskoa silmiään, että näin oli käynyt.

Siinä lähellä oli joulun alla suuri siirtolava kylän roinaa varten. Ehkä se oli ollut lavalla, näppärät ja voimakkaat kädet oli sille keksineet uuden sijaintipaikan. On hauskaa seurata, nostetaanko se joesta vai jääkö se sinne vesilintujen lepopaikaksi. 

Vieressä ruusut kukkivat sohvasta huolimatta. A

5 kommenttia:

 1. No kylläpä on väärään paikkaan heitetty sohva, mutta ruusut ovat niin kauniin värisiä:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jael positiivisesta näkemyksestä!

  VastaaPoista
 3. Toivon,että asialla on ollut ajattelematon ja järkeään vielä kasvattava nuorisoporukka.Aikuisen tekemänä olisikin jo,no jääköön sanomatta...🤔
  Muistan Kreikan ajoilta ne helteessä muhivat roskapussikasat teiden varsilla.Varsinkin kun roskakuskit olivat välillä lakossa viikkoja.
  Mutta tosiaan,kyllä täällä Suomessakin kippaillaan luontoon kuulumatonta jätettä aika huolettomasti siellä täällä,kun ei haluta nähdä vaivaa asialliseen eroon pääsemiseen.
  Mikä upea valo ruusukuvassa!♡ Täällä pohjolassa tuota kirkasta valoa ja vihreää alkaa olla jo kova ikävä.😊

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvästä näkökulmasta: järkeään kasvattava . . . toivottavasti me itsekukin kasvatamme järkeämme, ettei ihan hassuihin ryhdytä. Minäpä lupaan sinulle, että toukokuun 26 päivä on kirkasta valoa ja vihreää! Toiveita siis on!

  VastaaPoista