sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Markkinoita meille kaikille




Meillä on ollut vuosikausia Linopetran markkinat aina lauantaisin. 
Paikalla kävi paljon ihmisiä ja se oli myös joillekin 
värikäs ja outo välimerellinen ostos- ja katselupaikka.


Suuri hiekkainen plaani vilkkaan kadun varrella, täynnä kojuja, katoksia, myyntipöytiä, tavaroita maahan levitetyillä alustoilla. 






Myytävänä vaatteita, kenkiä, työkaluja, ruokaa, vihanneksia, hedelmiä, kanoja, kilpikonnia, ankkoja, tipuja . . . . paljon myös ihan kirpputoritavaraa, antiikkia ja roinalta näyttävää tavaraa.









Torialue oli käännetty eräänä lauantaina yllättäen nurin! Kukaan ei tiennyt, minne tori on siirtynyt.
































Mutta Germasogeian laaksossa alkoi samaan aikaan sitrus- ja oliivitarhan raivaus ja maan tasaaminen jokiuoman reunalla, kivimurskaa ajettiin ja aita ilmestyi ympärille.







Aavistimme jotain ja oikein aavistimmekin. Markkinapaikkahan siihen tuli, Farmers Market, alueen viljelijöiden tori. 








Torin piti olla auki ensi kerran lauantaina 5.1., mutta ehkä sateisen ja tuulisen sään takia ei paikalla vielä näkynyt toimintaa. Lauantaisin ja keskiviikkoisin pitäisi torin olla avoinna.











Niinpä kävikin, että avajaiset siirtyivät viikolla ja 12.1. oli jo myyjiä, aika vähän oli ostajia. Tosin me olimme paikalla aika myöhään, vasta puolenpäivän aikaan. Kolme poliisia oli paikalla jutellen myyjien kanssa. Värikkäitä hedelmiä ja vihanneksia oli monella myyjällä ja puutarhan kasveja, pensaita ja puuntaimiakin.




Paikka on siisti ja tarkoitukseen sopiva, toivoisi ostajien sen löytävän. Ehkä niin tulevaisuudessa käykin, toivotaan yrittäjille menestystä. A

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä kuvia teidän markkinoista:) Tuosta kirpparista tulee hieman mieleen Jaffan kirpputorialue. Mukavaa viikon alkua teille.

    VastaaPoista
  2. Täällä meillä se oli varmaan paljon pienempi, ja nyt ei tiedä mihin se on siirtynyt. Tässä uudessa paikassa ei ole mitään sellaista tavaraa. Ehkä me sen vielä jostain löydämme!

    VastaaPoista